Olika spelmaskiner

Scarface

Spelmaskinen Scarface bygger på gangsterfilmen med samma namn vilken utkom år 1983. Spelet startar med en härligt tuff introduktionsfilm där man får se klipp från filmen. Spelmaskinen har fem stycken hjul och 20 rader. Det finns även tre stycken så kallade stacked wilds som aktiverar bonusspel, nudge spins eller frisnurrar.

Scarface har en grymt bra grafik även om färgerna är dovare än i andra spel, då detta är ett gangstertema. Det märks att Net Entertainment har jobbat mycket på att göra spelautomaten Scarface så lik originalfilmen som möjligt. Gillar du filmen är det här alltså ett spel för dig.

 

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest är ett av Net Entertainments nya spelmaskiner och har snabbt blivit ett populärt spel. Detta spel är oerhört snyggt gjort och fungerar lite annorlunda om man jämför med de andra vanliga spelen. På de allra flesta spelmaskiner som man hittar på nätet snurrar hjulen. På Gonzos quest faller istället block ner ovanifrån och när vinsten är uträknad försvinner de sakta och går upp i rök.

Denna nya funktion med block som faller ner kallas för Avalanche. När du vinner exploderar de vinnande symbolerna och nya block trillar ner.

Själva spelet handlar om Gonzo som är på guldjakt i Eldorado. Gonzos Quest är döpt efter den historiska personen Gonzalo Pizarro som letade efter den förlorade guldstaden Eldorado. Spelet har en härlig grafik och med skattkartan i hand är det dags att hitta lite guld!

 

Hall of Gods

Hall of Gods har utvecklats av svenska casinoleverantören NetEntertainment och har hämtat sitt tema från den fornnordiska mytologin. Hall of Gods har en progressiv jackpott som hela tiden växer och det utlovas att detta ska bli en av de största jackpottar som kan vinnas på spelmaskiner. När du spelar kan du vinna en massa saker såsom scatters, wilds och även bonusspel. Spelet har fem hjul och hela 20 vinstlinjer.

Vad går då bonusspelet i Hall of Gods ut på? Du ska helt enkelt krossa sköldar med Tors Hammare. När du gör det friläggs en summa eller en jackpottsymbol. Om du ska kunna vinna ska du hitta tre likadana symboler för jackpott eller tre likadana summor. Detta gör bonusspelet i Hall of Gods väldigt enkelt och vem som helst kan spela och uppskatta detta spel.